||:. Recent News .:||

- Please click "OLDER POST" at the end of the page to view more item



Jom masok contest!!! Cetot Outlet salah seorang dari Sponsor.. click sini ye

Create your own banner at mybannermaker.com!


CETOT BALIK KG YE WEEKEND NI (23-25 july).. JADI EMAIL DAN SEGALA COMMENT CETOT TAK DAPAT NAK REPLY. BALIK KL NANTI CETOT REPLY, EITHER MONDAY OR TUESDAY ... HAVE A NICE WEEKEND SEMUA....

Saturday, March 20, 2010

Pemenang FB FC!!!

 HAII... 
Harap bertenang ya.. minta maaf ada kelewatan, tadi juri-juri sudah pening kepala nak pilih.. lepas tu, saya pulak banyak gangguan di ofis... kena turun bawah, naik atas, jawab panggilan, adhoc meeting mcm2 lagi.. harap dimaafin ibuk ibuk dan bapak bapak sekalian...

Okay.. betapa pening kepala kami untuk memilih pemenang.. bagi yang tidak menang, jangan berdukacita ya.. boleh cuba lagi di lain hari. Panel juri ada seramai 6 orang.. phew punyala ramai dan cetot tidak involve dalam keputusan ni sebab nanti not fair, ikot kata juri dan vote juri.

Kepada pemenang-pemenang, saya akan buzz di website anda.. dan anda boleh claim untuk hadiahnya ye... 

 Okay.. inilah masa yang ditunggu-tunggu... dan pemenang pemenang  nya adalah...............................























































































1st PLACE


No.41

 Nama : Muhammad Adam Darwish
Nama Ibu : Khairunnisa Bt Ismail
Nama Abah : Fazrol Amer Bin Saupi (letakla juge sbb ni abah yg join..hehe)

http://fazsya.blogspot.com/2010/05/funniest-baby-face-contest-fbfc.html


2nd PLACE



 No.26

Nama anak : Putri Irdina Qaisara
Umur anak sekarang : 2 tahun 4 bulan
Nama ibu : Nur Aida




3rd PLACE

NO 01
nama anak : ARIANA SAFFIYA MOHD MAZHAR
D.O.B : 2 SEPT 2008
UMUR : 1THN 7BULAN
NAMA IBU : SHARIFAH ROKIAH SYED YAHYA





10 comments:

my kidszone said...

..aku suka yg no.2!
real !

gewecun said...

tahniah...

Arai@Nana said...

congratulations to all the winners!!

INTANKUTERPILIH said...

hehehe...memang klakar...tahniah pada yg menang...

ctnurkhijah said...

tahniah.... yang no2 tu mmg kelakar betul

mama zharfan said...

wah...semua baby sgt funny & cute!!congrats!

♥MAMA♥ said...

alhamdulillah rezeki sara ;-) thanx buat juri & penganjur..

fazrol said...

Terima kasih...
rezeki anak 1st nie.. he he he..
tak sia-sa seorang abah masuk.. he he he..

Anonymous said...

congrat.....

ummie ariana said...

hehehe...xsangke...tq juri

Post a Comment