||:. Recent News .:||

- Please click "OLDER POST" at the end of the page to view more item



Jom masok contest!!! Cetot Outlet salah seorang dari Sponsor.. click sini ye

Create your own banner at mybannermaker.com!


CETOT BALIK KG YE WEEKEND NI (23-25 july).. JADI EMAIL DAN SEGALA COMMENT CETOT TAK DAPAT NAK REPLY. BALIK KL NANTI CETOT REPLY, EITHER MONDAY OR TUESDAY ... HAVE A NICE WEEKEND SEMUA....

Saturday, May 15, 2010

Baby Gap Flip Flops

BABY GAP FLIP FLOPS!

READY STOCK!!

Price: 
1pc = RM 27.90 
For 3 pcs and above = RM 25.00 only

-----------------------------------------------------------------------------
    FABRIC & CARE
  • 100% Rubber
  • Wipe clean
  • Imported

    OVERVIEW
  • Comfortable rubber straps and secure heel strap
  • Printed footbed
  • Striped rubber sole

IMPORTANT NOTES: MUST READ!

------------------------------------------------------------
Harap maklum.. sangat penting, sesiapa yang nak book, sila baca dulu ye..

Kalau PRE-ORDER item, selalu berlaku DELAY in shipment dari supplier pada cetot sebab dah pernah kena. Selalu berlaku kalau case pre-order due to stuck at kastam dan mcm2 lagi. Sometimes at the very last minute, supplier inform out of stock atau size yang di minta not available. Tu yang cetot jarang buat pre-order pada customers. Cetot lebih suka jual yang ready stock. But for this item, cetot open for pre-order sebab ramai nak book dulu, booking first with minimal fees then bila barang betul2 dah sampai kat sini, baru bayar balance ye.
 

In this case, kalau terjadi seperti di atas, saya akan maklumkan kepada customers dan jangan risau, sekiranya barang tiada, saya akan refund kepada you all.
Jadi, kalau boleh tunggu dan boleh bersabar, boleh buat booking yeah.
Thanks

-----------------------------------------------------------------------------
Age/size
Weight
Length
Bootie/shoe size
Sock size
Size
12-18 mos
22-27 lbs
29"-31"
6 (55/16")
12-24 mos
s/m
18-24 mos
27-30 lbs
31"-33"
7 (55/8")
12-24 mos
s/m
2 yrs
30-33 lbs
33"-36"
8 (6")
2-3 yrs
m/l
3 yrs
33-36 lbs
36"-39"
9 (65/16")
2-3 yrs
m/l
4 yrs
36-40 lbs
39"-42"
10 (65/8")
4-5 yrs
l/xl
5 yrs
40-46 lbs
42"-45"
11 (615/16")
4-5 yrs
l/xl

  SHGAPPOD1505-01
BabyGap Fun Flip Flops Blue Fish

Size Available:
12-18m - 1 pc
18-24m - 1 pc
5T - 1 pc



Booked:
12-18m - sakia, suraya
3T -Shida, mustafa
4T - Suraya




 
 SHGAPPOD1505-02
BabyGap Fun Flip Flops Pinky

FULLY BOOKED !!! 

Booked:
3T -Hasniza
4T - suzanna


SHGAPPOD1505-03
BabyGap Fun Flip Flops Orange
 
Size:
12-18m - 2 pcs
18-24m - 1 pc
4T - 2 pcs
5T - 1 pc

Booked:
5T - Lalia






 SHGAPPOD1505-04
BabyGap Fun Flip Flops Blue Green
 
Size:
12-18m - 2 pcs
18-24m - 1 pc
5T - 2 pcs

Sold/Book:
18-24m - Armand
3T - Aleeya, shidah
4T - Nadratul Naimah


 SHGAPPOD1505-05
BabyGap Fun Flip Flops Shark



4T - 1 pc
 


FULLY BOOKED !!!

Sold/Book:
12-18m - Dinna
4T - Intan
18-24m - Shahrina
5T - Shahrina

SHGAPPOD1505-06
BabyGap Fun Flip Flops Animal
 
Size:
4T - 2 pcs
5T - 1 pc

Booked:
12-18m - Intan Dzuhaila, Asniza

 18-24m - Herza Azira, Hidayah



 SHGAPPOD1505-07
BabyGap Fun Flip Flops Born To Be

Size:
12-18m - 1 pc
5T - 1 pc

Booked:
12-18m - Asniza
18-24m - Hidayah
3T - Zai Azurin
4T -  Shuhada, Haniey
5T - Hidayah


 SHGAPPOD1505-08
BabyGap Fun Flip Flops Zebra

Fully Booked

Booked:
12-18m - Asniza, Kaira
18-24m - Ereen
3T - shidah
4T - Suraya
5T - lalia, Siti Nur Faezah

17 comments:

Mohd Zai Azurin said...

Nak book orange 3T satu ... & Born to be wild 3T satu ... - Mohd Zai Azurin

C.e.T.o.T said...

zai : bagi email address, nanti cetot anto invoice..

Anonymous said...

ada lg ker flip flop nih..yg blue fish sz3T??

Anonymous said...

sorry..nm i zaimah..in ur fb list..

C.e.T.o.T said...

hai anonymous.. blue fish 3T dah fully booked. refer kat atas ye

C.e.T.o.T said...

alamak.. zaimah ape yg kat fb, ramai pulak nama zaimah.. huhuh

Anonymous said...

alamak kenapa sikit sgt.. x sempat nk booking PINKY tu.. BLUE FISH cantik x utk my Girl??

Anonymous said...

kak cetot..nak order
BabyGap Fun Flip Flops Zebra - 1pc
BabyGap Fun Flip Flops Born To Be - 1pc
tq
ika..

C.e.T.o.T said...

ika, size ape. ika mana ni? keke.. bagi email address eh nanti

fazly said...

cetot,
SHGAPPOD1505-02
BabyGap Fun Flip Flops Pinky
xde size 2yrs ke?

C.e.T.o.T said...

hai fazly,
flip flop ni xde size 2y, yg ada 18-24m(2y) tapi pinky da fully booked

* Zura * said...

CETOT, ade stok lg? email me ok, zura.jz@gmail.com

SHGAPPOD1505-03
BabyGap Fun Flip Flops Orange, Size: 12-18m

SHGAPPOD1505-06
BabyGap Fun Flip Flops Animal, Size: 18-24m

HGAPPOD1505-01
BabyGap Fun Flip Flops Blue Fish, Size: 12-18m

Anonymous said...

Cetot..

yang warna hitam saiz 5t ader lagi tak??

Anonymous said...

kalau ader saye nak book..

C.e.T.o.T said...

anonymous.. warna itam yg mana ek.. zebra ke blue green ke mana ye? bagi nama flip flop tu.. bagi email leh x?

Anonymous said...

Salam..
BabyGap Fun Flip Flops Zebra tuh..
e-mail saye k faezah@usm.my

Anonymous said...

SALAM NAK TANYE SANDAL NI AVAILABLE LAGI X? YANG ZEBRA OR PINKY ADE LAGI X?

email saya : far8982@yahoo.com

Post a Comment